Kasvatustoiminta

Kasvatamme Film√ľrissa p√§√§osin vain hannoverej√§ ja trakehnerej√§, mutta my√∂s englannin t√§ysiverisi√§, holsteineja, brandenburgeja sek√§ eri maiden puoliverisi√§ saattaa synty√§. Olemme aloittaneet kasvatuksemme aivan alusta, omista tuontihevosista, joille teet√§mme jokaiselle yhden tai kaksi varsaa myyntiin, sek√§ joista muutama saa itselleen sijoituksia. Varsojen avulla luomme omia linjoja, joita yhdist√§mme muiden tallien linjoihin. Pyrimme kasvatuksellamme luomaan potentiaalisia hevosia kilpakentille, n√§yttelyihin, sek√§ laatuarvosteluihin. Jos puhutaan pidemm√§n ajan tavoitteista, niin tahdomme 5 -vuoden p√§√§st√§ kasvattaa +4 polvisia hevosia eteenp√§in pidempisukuisiksi, sek√§ t√§ten luoda paljon uusia sukulinjoja pidempisukuisten hevosten sukutauluihin.

Kasvatustoiminta Film√ľrissa kiteytettyn√§ muutamaan lauseeseen on pitk√§j√§nteist√§, kasvatit ovat harkittuja, sek√§ jokainen niist√§ on suvullisesti ainutlaatuinen. Varsojen vanhemmat ovat harvinaisia, eik√§ niist√§ tule ulkopuolisille talleille yht√§ tai kahta j√§lkel√§ist√§ enemp√§√§ (yhteisty√∂tallit saattavat olla poikkeus!). Meilt√§ on saatavissa kasvatti niin siitosk√§ytt√∂√∂n, kisapommiksi, n√§yttelyihin, laatuarvosteluihin, yksityiseksi, tarinak√§ytt√∂√∂n, kuin my√∂s ratsastuskouluunkin. Ainoa mit√§ meilt√§ ei ole mahdollista saada, on kasvattia pelk√§st√§√§n sein√§ruusuksi. Koska jokainen mur/m√ľr liitteinen kasvatti on suvullisesti ainutlaatuinen, t√§ytyy jokaisella kasvatilla my√∂s tehd√§ jotain. Se mit√§ se "jotain" on, saa jokainen ostaja p√§√§tt√§√§ ihan itse. Emme myy kasvattejamme v√§ltt√§m√§tt√§ heti ensimm√§isille tarjouksen tehneille, vaan saatamme katsoa muutaman p√§iv√§n, viikon tai jopa kuukauden, ett√§ tuleeko parempaa tarjousta ja p√§√§t√§mme t√§ll√∂in. Jokainen kasvatti on tehty miellytt√§m√§√§n minua, joten j√§t√§n niist√§ vaikka kaikki kotiin, jos ei sopivia ostotarjouksia tule.

Tuo edellinen lause saattaa hieman pelottaa. Uskallanko min√§ edes tehd√§ tarjousta, kun Nella hylk√§√§ sen kuitenkin? Vastaus: tietenkin uskallat. Jos j√§tt√§isin kaikki kasvatit kotiin, en itse mitenk√§√§n ehtisi antamaan niille tarpeeksi huomiota. Itse pystyn lupaamaan jokaiselle siistit kuvalliset sivut joista l√∂ytyy hevosen suku, sek√§ joskus tulevaisuudessa yhden j√§lkel√§isen (+ ehk√§ joitain sijoituksia - SUURI ehk√§). Jos pystyt lupaamaan suurinpiirtein samaa, niin olet sopiva ostaja. Muistathan, ett√§ meill√§ Film√ľrissa on oikeus jokaisesta kasvatistamme yhteen j√§lkel√§iseen? - Sinun ei siis v√§ltt√§m√§tt√§ tarvitse luvata j√§lkel√§ist√§, vaan sen tilalla voi olla vaikka tekstej√§/sijoituksia/n√§yttely sertej√§/tuntilaisten tarinoita/luonne ja historiateksti/sukuselvitys jne. Ihan mit√§ tahansa sin√§ haluat mieluiten kasvattini kanssa tehd√§.

Olen sellainen kasvattaja, jonka kasvateista ei tarvitse, eikä saa stressata. Aina jos kasvatin pitäminen alkaa stressaamaan, niin minuun täytyy olla yhteydessä, jotta voimme keskustella ja sopia yhdessä mitä tulemme tekemään asialle. Olen reilu ihminen, joka arvostaa rehellisyyttä. Ymmärrän jos sivujen tekoon ei ole aikaa, kunhan tästä ilmoittaa. Ymmärrän, jos kasvattini ei kiinnosta enää, kasvatin rotu ei kiinnosta enää, kasvatin väri, sukupuoli, suku tai joku asia kasvatissa ei kiinnosta enää. Minuun kuuluu siis ottaa tällaisissa asioissa vaan rohkeasti yhteyttä, jotta voimme yhdessä sopia kasvatin tulevaisuudesta. Jos kyse on esimerkiksi kasvatin sukupuolesta, eikä kasvatilla ole vielä jälkeläisiä tai jälkeläisen jälkeläisiä, voin suostua vaikka sukupuolen vaihdokseen, jos siitä on apua. Tiedän mitä stressi virtuaalihevosiin liittyen on, enkä halua että kukaan joutuu kokemaan sellaista meidän kasvattejemme takia. Eihän harrastuksista edes kuulu stressata.


Vuoden 2016 kasvatit

Syntynyt Rotu Nimi Isä Emä Omistaja
24.10.2015 lyh. t./o. Varsan nimi Isän nimi Emän nimi Omistaja
24.10.2015 lyh. t./o. Varsan nimi Isän nimi Emän nimi Omistaja

Vuoden 2015 kasvatit

Syntynyt Rotu Nimi Isä Emä Omistaja
21.6.2015 xx. t. Cupcake m√ľr My Little Drummer Boy Strawberry Wine MYYNNISS√Ą
15.07.2015 holst. o. Joriamus m√ľr Jorbrek Diamanda Film√ľr
24.10.2015 hann. o. Burrada m√ľr Bacarto Castlebury Alba Film√ľr
27.10.2015 hann. o. Lowcrow m√ľr Londonrubin Prada Film√ľr
25.10.2015 hann t. Neondra m√ľr Nonstop Calandra Film√ľr
25.10.2015 hann o. Rushton m√ľr Rubinio Kasette Film√ľr

Myytävät kasvatit

Kasvatusehtomme Film√ľrissa ovat kaikki hevoskohtaisia. Osa hevosista l√§htee kotiin kuin kotiin ja n√§ill√§ kasvatusehdot ovat rennompia. Osalle vaadin taas jalostusk√§ytt√∂√§ ja sijoituksia. Alle kirjoittamani "myyntiehdot" -listaus ei siis tuollaisenaan p√§de jokaiseen myym√§√§mme kasvattiin. Kasvattia myyt√§ess√§ olen kertonut erikseen, mink√§laista kotia kasvatti etsii ja mit√§ varsan tulevaisuudelta vaadin. Vaatimukset saattavat olla hyv√§n kodin l√∂ytyess√§ my√∂s hieman keskusteltavissa.


MYYNTIEHDOT
¬Ľ Sivut t√§ytyy olla ilmoitettuna 2 viikon p√§√§st√§ ostop√§iv√§st√§ s√§hk√∂postiini filmur.info@gmail.com tai nellllzu@gmail.com, ellemme ole toisin sopineet. Lis√§aikaa saa kysym√§ll√§. Jollei sivuja kuulu sovittuun aikaan menness√§, saattaa hevonen menn√§ toiselle tarjouksen tehneelle.
¬Ľ Varsa on rekister√∂it√§v√§ VRL:oon, jollen ole sit√§ jo itse tehnyt. Kasvattajaksi FILM1539 ja kasvattinimeksi mur tai m√ľr.
¬Ľ Varsan v√§ri√§, s√§k√§korkeutta, painoituslajia, eik√§ sukutaulua saa muuttaa! (Muut tiedot voivat olla sovittavissa.)
¬Ľ Hevosen sivulla t√§ytyy n√§ky√§ kasvattajana Film√ľr linkitettyn√§ Film√ľrin etusivulle http://filmur.altervista.org/index.php.
¬Ľ Jos hevosen sivut siirtyv√§t uuteen osoitteeseen, lupaat ilmoittaa siit√§ minulle (tai j√§tt√§√§ vanhoille sivuille linkin uusille).
¬Ľ Jos olet luopumassa kasvatistamme, tarjoathan sit√§ ensin meille!
¬Ľ Meill√§ on Film√ľrissa oikeus teett√§√§ jokaiselle kasvatillemme yksi varsa.

¬Ľ Ostaessasi annat minulle luvan kilpailla kasvatilleni +20 painoituslajinsa sijoitusta, sek√§ lupaudut laittamaan sijoitukset hevosen sivulle (saat my√∂s itse kilpailla kasvatilleni kaikki sijoitukset/osan sijoituksista, jos haluat).
¬Ľ Ostaessasi lupaudut tekem√§√§n kasvattimme kanssa jotain - esimerkiksi k√§ytt√§m√§√§n sit√§ jalostuksessa, kirjoittamaan tekstej√§, kilpailemaan, tai viem√§√§n n√§yttelyihin.


holst. t./o. J**** m√ľr (syntynyt 00.00.2016)

© Copyt
i. Joriamus m√ľr ii. Jorbrek iii. Josert
iie. Molina
ie. Diamanda iei. Doromaz
iee. Rhodos
e. Prichétt Thrill ei. Schwarz Gift eii. Jawohl! MS
eie. Aprilschrez
ee. Edelweiss GER eei. Ebenholz GER
eee. Hexerei

Tästä talliisi 2 -polvinen, 165cm korkuinen, ruunikko, estepainoitteinen holstein. Emän Prichettin vanhemmat ovat hieman tunnetumpia, kun taas isän Joriamuksen vanhemmat todella harvinaisia. Varsa onkin lähinnä sellaisille harrastajille, jotka palkintojen ja sijoitusten sijasta etsivät yksilöllisiä, harvinaisia sukuja puoliverijalostuksiinsa. Tällä varsalla on kapasiteettia korkeisiin esteluokkiin saakka, rakenteensa johdosta voisi tämä menestyä näyttelyissä, sekä suvun harvinaisuudesta huolimatta ovat molemmat vanhemmat kilpailleet +20 ERJ sijoitusta. Varsan on mahdollista saada siis myös laatuarvosteluista täydet sukupisteet. Varsa etsii kotia jossa saisi itselleen siistit sivut, sekä vähintään yhden oman rotuisen (holstein) jälkeläisen. Tämän varsan kohdalla rekisteröimistä VRL:oon ei vaadita, sekä myös tuo yksi vaadittu jälkeläinen voi olla keskusteltavissa hyvän kodin löytyessä. Tämä varsa täytyy nimetä isänsä Joriamuksen mukaan J -kirjaimella.

holst. t./o. P**** (syntynyt 00.00.2016)

© Copyt
i. Preston m√ľr ii. Rasco iii. Roberto
iie. Minseca
ie. Edwiena iei. Brodie
iee. Narvina
e. Sweetheart Thrill ei. Boneheart, KRJ-I, YLA2 eii. Crushing Bones
eie. Venice
ee. General Confusion eei. Deadline
eee. Really Confusion

Varsan emän Sweetheartin suku on hieman tunnetumpi, kun taas isän Prestonin suku täysi harvinaisuus. Preston, kuten Sweetheartkin ovat kummatkin kilpailleet itselleen +20 sijoitusta. Tämä varsa tulee siis vanhempiensa ansiosta saamaan laatuarvosteluista täydet sukupisteet. Tästä varsasta ennustetaan lisäksi hyvärakenteista, taitavaa hyppääjää esteratsastuksen korkeisiin luokkiin. Emän puoleinen suku on saattanut periyttää varsalle myös hyviä kouluhevosen ominaisuuksia, jotka saattavat olla pelkästään apuna esteratsastuksessa, tai luoda tästä hyppääjästä myös taitavan hevosen kouluradoille. Varsa on 2 -polvinen, 166cm korkuinen, este/yleis(/hyvän kodin löytyessä myös mahd. koulu)painotteinen holstein, joka voi syntyä ostajan toiveen mukaan joko kimoksi tai ruunikoksi. Varsa etsii kotia jossa saisi itselleen siistit sivut, sekä vähintään yhden oman rotuisen (holstein) jälkeläisen. Tämän varsan kohdalla rekisteröimistä VRL:oon ei vaadita, sekä myös tuo yksi vaadittu jälkeläinen voi olla keskusteltavissa hyvän kodin löytyessä. Tämä varsa täytyy nimetä isänsä Prestonin mukaan P -kirjaimella.

holst. t./o. M**** (syntynyt 00.00.2016)

© Copyt
i. Marbony m√ľr ii. Marchio iii. Margoz
iie. Rasparia
ie. Ciara iei. Fadel 54
iee. Unspoken
e. Hopearinteen Prachtig ei. Hopearinteen Fegrean eii. Dark's Light
eie. Marbela's Ines
ee. Vecmel's Wicky eei. Vecmel's Victor Jr.
eee. Vecmel's Diandra

T√§st√§ myyntiin kolmas harvinais sukuinen holstein varsa. Varsan vanhemmista molemmat tulevat saamaan myyntiin viel√§ yhdet varsat, mutta suku tulee silti pysym√§√§n harvinaisena Film√ľrin toimesta my√∂s aina tulevaisuudessakin. Sek√§ Prachtig, ett√§ Marbony ovat kummatkin kilpailleet itselleen +20 sijoitusta, joten varsalla on mahdollisuus p√§rj√§t√§ my√∂s laatuarvosteluissa. Varsan tulevaisuudelta en vaadi kuitenkaan muuta, kuin siistit sivut, sek√§ v√§hint√§√§n kahden oman rotuisen (holstein) varsan teett√§mist√§. T√§m√§ varsa on 165cm korkuinen, estepainotteinen, kapasiteettia riitt√§√§ aina 160cm esteradoille saakka, sek√§ v√§ritykselt√§√§n joko kimo, ruunikko tai rautias.

hann. t./o. V**** m√ľr (syntynyt 00.00.2016)

© Copyt
i. Verdez At ii. Space Monkey iii. Space Odyssey
iie. Malachite
ie. Nadeshda iei. Nedarbo
iee. Tatiana
e. Navalya m√ľr ei. Narolth eii. Nastael
eie. Astora
ee. Tiara eei. Nickel
eee. Fallada

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

hann. t./o. E**** (syntynyt 00.00.2016)

© Copyt
i. Espresso ii. Leonias GER iii. Slayter
iie. Farrah
ie. Esteria iei. Hensell
iee. Sherr
e. Altariél ei. Grodi eii. Harler
eie. Fewell
ee. Amaretto eei. Westall
eee. Rhomer

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

trak. t./o. S**** (syntynyt 00.00.2016)

© Copyt
i. Buy The Way ii. Gorgello iii. Roxten GER
iie. Dorfie
ie. Danielle iei. Codyro
iee. Techmania
e. Scandrett ei. Jestonio eii. Daniello
eie. Enmall GER
ee. Rhianna eei. Asgoff
eee. Mertina

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

lyh. t./o. Myytävän kasvatin nimi (syntynyt 00.00.0000)

© Copyt
i. Nimi ii. Nimi iii. Nimi
iie.Nimi
ie. Nimi iei. Nimi
iee. Nimi
e. Nimi ei. Nimi eii. Nimi
eie. Nimi
ee. Nimi eei. Nimi
eee. Nimi

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

Astutuskalenteri

Astutuskalenteriin olen listannut hevosia, joita haluan käyttää jalostuksessa. Jos vastaani tulee kiva sukuinen ori, tai kivasukuinen tamma, niin listaan tämän ylös astutuskalenteriin odottamaan sopivan puolison löytymistä. Kun hevoselle löytyy sopiva kumppani ja haluan hyväksyttää astutuksen, niin otan yhteyttä hevosten omistajiin sähköpostilla ja kyselen mahdollista jalostuskäyttöä. Jos astutus sopii, merkitsen "Toueutunut" kohtaan päivämäärän jolloin astutuspyyntöni on hyväksytty. Jos astutus ei ole toteutunut, eli astutuspyyntöäni ole hyväksytty, merkitsen "Toteutunut" kohtaan "Ei toteutunut". "Syntynyt" kohtaan merkitsen päivän, jolloin varsa on syntynyt, sekä ihan viimeisimpään kohtaan linkitän varsan sivut.

"Toteutunut" kohdassa saattaa lukea "Ei toteutunut" myös syistä, että 1. hevosen sivut ovat kadonneet, 2. hevosen omistaja ei ole koskaan vastannut astutuspyyntööni, 3. hevosen omistaja on lopettanut harrastuksen, 4. hevonen on kuollut eikä siitä ole mahdollista saada takautuvasti varsaa, 5. en vaan ole löytänyt hevoselle sopivaa kumppania vuoden tai vuosienkaan jälkeen, tai 6. jos yhdistelmä ei olekaan enää mielestäni kiinnostava.

Jos löydät tästä listauksesta omia hevosiasi, sekä haluat hyväksyä hevosesi käytön jo etukäteen, niin ole yhteydessä sähköpostitse filmur.info@gmail.com tai nellllzu@gmail.com. Tällaisissa tapauksissa merkitsen "Toteutunut" -kohtaan itselleni muistiin "Hyväksytty", jotta muistan tulevaisuudessa että hevosen omistaja on jo hevosensa käytön hyväksynyt. Tällaisissa tapauksissa ilmoitan hevosen omistajalle pelkästään varsan sivut silloin, kun astutus on toteutunut ja varsa syntynyt.

Kaikki t√§ss√§ listauksessa olevien hevosten j√§lkel√§iset tulevat j√§√§m√§√§n Film√ľriin, saamaan meid√§n (tai tamman omistajan) kasvatusliitteen, kilpailemaan edes muutamia sijoituksia ja p√§√§sev√§t my√∂s jalostusk√§ytt√∂√∂n v√§hint√§√§n yhden tai parin varsan verran. Kaikista t√§rkeimp√§n√§ tarjoamme kuitenkin pysyv√§√§, pitk√§ik√§ist√§ ja hyv√§√§ kotia tallimme siitoshevosena.


Hannover

Evm -sukuiset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

1 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

2 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Trakehner

Evm -sukuiset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ophium ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Reprise ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Mr. Ex ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
? Roardancer 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

1 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Escorant Beckham ERJ-I ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
? Tourniquette Vegas 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Snowflake's Delta ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Soren NON ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Venerdi ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
? Paletheia SWA 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Gratian SWA ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Bad Company CTN ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Splittin' Steeds ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Sad Sarcasm F ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Joe Brandon ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Hypnotisch NON ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
? Chassy CTN ERJ-I 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
? Dark Escape 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

2 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
? Saffron F 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Dark Riberry ? 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
? Couraine NON 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Englannintäysiverinen

Evm -sukuiset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

1 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

2 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa
Muun rotuiset

Evm -sukuiset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

1 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa

2 -polviset

Ori Tamma Toteutunut Syntynyt Varsa
Ori Tamma 00.00.0000 00.00.0000 Varsa


Tähän alle listaamme hevosia, jotka etsivät itselleen jotakin erityistä kumppania mm. juuri tietyn väristä, tiettynä aikavälinä syntynyttä, tietyllä kirjaimella alkavaa, tai vaikka hevosta jonka suvusta löytyy tietty yksi hevonen. Olen merkinnyt listaan hevosen, sekä linkin hevosen sivulle. Tämän lisäksi hevosen vanhemmat, mahdolliset meriitit tai sijoitukset, sekä loppuun kirjoittanut ylös jokaiselle hevoselle erityiset toiveet. Minkälaista oria tai tammaa tämä etsii.

Jos sinulta l√∂ytyy jollekin hevoselle sopiva kumppani, jota tahdot tarjota meid√§n k√§ytett√§v√§ksemme jalostuksessa, niin ole yhteydess√§ s√§hk√∂postilla filmur.info@gmail.com tai nellllzu@gmail.com. Olen erikseen maininnut, jos hevonen tulee menem√§√§n myyntiin. P√§√§osin kuitenkin kaikkien alle listaamieni hevosten j√§lkel√§iset tulevat j√§√§m√§√§n Film√ľriin pitk√§√§n loppuel√§m√§n kotiin, jalostusk√§ytt√∂√∂n sek√§ kilpailemaan muutaman sijoituksen.


Hann. t. Kasette

evm sukuinen
kilpaillut 39 ERJ sijoitusta

Kasette etsii itselleen ERJ/KTK/YLA palkittua evm sukuista hannover oria. Orin t√§ytyy olla rodunmukainen. Varsa tulee syntym√§√§n kasvatusliitteell√§mme m√ľr, sek√§ kilpailemaan itselleen +20/+40 sijoitusta ja jatkamaan sukuaan. Saattaa my√∂s k√§yd√§ ERJ:n laatuarvostelussa hakemassa jonkun palkinnon. Varsan p√§√§osainen ja t√§rkein teht√§v√§ olisi kuitenkin em√§ns√§ Kasetten suvun jatkaminen eteenp√§in, joten laatuarvostelut ja sijoitukset tulisivat olemaan toisarvoisia. Jos sinulla on tarjota meille sopivaa oria, ole yhteydess√§ s√§hk√∂postilla filmur.info@gmail.com tai nellllzu@gmail.com.

Trak. o. Jackpot F

Jaylyn D, ERJ-II x Römisches Licht
EV-I -palkittu, kilpaillut 48 ERJ sijoitusta

Jackpot etsii itselleen vanha/harvinaissukuista 1 -polvista trakehner tammaa. Jos sinulla on tarjota meille sellainen, ole yhteydess√§ s√§hk√∂postilla filmur.info@gmail.com tai nellllzu@gmail.com. En vaadi tammalta sijoituksia, tai muutakaan, tuo suku on se t√§rkein asia. Varsa tulee syntym√§√§n kasvatusliitteell√§mme m√ľr (tai vaihtoehtoisesti tamman omistajan kasvatusliitteell√§), j√§√§m√§√§n meille Film√ľriin, sek√§ tulee tulevaisuudessa saamaan joitakin sijoituksia, sek√§ jalostusk√§ytt√∂√§ yhden tai kahden varsan verran.

Hann. t. Hevosennimi

emä x isä
meriitit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus.